„Nekaltoji Margarita“ ir „Pelenė“
Patinka
0 0


Klasifikacinės žymos

Lengvas, iki 20 min., Gėrimai / kokteiliai

„Nekaltoji Margarita“ ir „Pelenė“

4 asmenims, -ų
Iki 20 min.
Lengvas

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • „Nekaltajai Margaritai“ reikės:
  • 300 ml
    apelsinų sulčių 
  • 500 ml
    gazuoto žaliųjų citrinų gėrimo (pvz., spraito)
  • 30 ml
    žaliųjų citrinų sulčių
  • žaliosios citrinos griežinėlių (papuošti)
  • 20 ml
    citrinų sulčių
  • 2
    valg. šaukštų cukraus arba druskos (stiklinės kraštams papuošti)
  • ledo gabaliukų
  • „Pelenei“ reikės:
  • 400 ml
    ananasų sulčių
  • 400 ml
    apelsinų sulčių
  • 4
    griežinėlių žaliosios citrinos
  • 1
    citrinos sulčių
  • ledo gabaliukų
 

Pamokymas

„Nekaltoji Margarita“

Dideliame ąsotyje sumaišykite apelsinų sultis, spraitą, šviežiai spaustas žaliosios ir geltonosios citrinų sultis. Plokščioje lėkštutėje paberkite cukraus arba druskos. Citrinos griežinėliu sudrėkinkite taurių kraštus. Apverskite taures ir trumpam panardinkite į cukrų arba druską. Į taurę primeskite ledukų ir supilkite kokteilį. Taures papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis.

„Pelenė“

Dideliame ąsotyje arba plakiklyje sumaišykite ledukus, apelsinų, ananasų ir šviežiai spaustas citrinos sultis. Supilstykite į taures. Taurių kraštus papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais. Skanaus!

 

Panašūs receptai