Arbūzinis „šampanas“ ir gaivioji pinakolada
Patinka
2 0


Klasifikacinės žymos

Lengvas, iki 20 min., Gėrimai / kokteiliai

Arbūzinis „šampanas“ ir gaivioji pinakolada

6 asmenims, -ų
Iki 20 min.
Lengvas

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • Arbūziniam „šampanui“ reikės:
  • 1
    vidutinio dydžio arbūzo minkštimo
  • 1 vnt.
    žaliosioscitrinos
  • 600 ml
    gazuoto imbierinio gėrimo
  • ledo
  • 200 ml
    kokosų pieno
  • 1 l
    ananasų sulčių
  • 500 ml
    pieno
  • ledo
 

Pamokymas

1. Vieną arbūzo riekę supjaustykite mažais kubeliais. Į plakiklį sudėkite likusį arbūzo minkštimą (be sėklų), supilkite šviežiai spaustas žaliųjų citrinų sultis, įmeskite ledo kubelių ir viską sutrinkite. Paskui supilkite imbierinį gėrimą ir išmaišykite. Į taures įdėkite smulkiais kubeliais pjaustyto arbūzo minkštimo, įpilkite paruošto kokteilio ir mėgaukitės. 2. Į plakiklį supilkite kokosų bei įprastą pieną, ananasų sultis, įdėkite ledo kubelių. Sutrinkite iki vientisos tekstūros kokteilio ir išpilstykite į taures. Skanaus!

 

Panašūs receptai