Aštrios kesadilijos
Patinka
2 0


Klasifikacinės žymos

Lengvas, iki 20 min., Pagrindiniai patiekalai, Grilio sezonui

Aštrios kesadilijos

4 asmenims, -ų
Iki 20 min.
Lengvas

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 8
    tortilijų
  • 300 g
    čederio (angl. Cheddar) sūrio
  • 300 g
    aštraus pomidorų padažo
  • 500 g
    vištienos filė
  • 150 g
    svogūnų
  • 100 g
    pievagrybių
  • 75 g
    morkų
  • 2 vnt.
    saldžiųjų paprikų RIMI
  • šlakelio aliejaus
 

Pamokymas

Paruoškite kesadilijų įdarą. Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir trumpai apkepkite susmulkintą svogūną kartu su tarkuota morka. Po to į tą pačią keptuvę dėkite nedideliais gabaliukais pjaustytą vištieną, šiaudeliais smulkintas saldžiąsias paprikas ir maišydami kepkite apie 15 min. Galiausiai į keptuvę suverskite pjaustytus pievagrybius, aštrų pomidorų padažą ir maišydami kepkite, iki grybai suminkštės. Tortiliją sudrėkinkite suspausdami tarp šlapių delnų, kad nesulūžtų, ir ant viso blyno 1 cm storio sluoksniu berkite tarkuotą sūrį. Paskui pusę tortilijos ploto padenkite iškeptu įdaru ir atsargiai sulenkite. Įkaitintas groteles arba rantytą keptuvę patepkite aliejumi, dėkite paruoštas kesadilijas ir leiskite dailiai apskrusti iš abiejų pusių. Skanaus!

 

Panašūs receptai