Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
Patinka
0 0


Klasifikacinės žymos

Lengvas, iki 20 min., Ruošiame atsargas

Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis

127 asmenims, -ų
Iki 20 min.
Lengvas

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 500 g
    aviečių
  • 250 g
    „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 3 arb. š.
    šviežiai tarkuotų imbierų
  • 1
    žaliosios citrinos sulčių ir žievelės
 

Pamokymas

Uogas nuplaukite. Berkite į jas cukrų, imbierus ir sutarkuotą žaliosios citrinos žievelę, pilkite sultis. Virkite 3–6 min., kol masė sutirštės. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

 

Panašūs receptai