Avietiniai sūrio pyragaičiai
Patinka
1 0


Klasifikacinės žymos

Laktozės, Vidutinis, daugiau kaip 40 min., Riešutų, Užkandžiai, Desertai

Avietiniai sūrio pyragaičiai

4 asmenims, -ų
Daugiau kaip 40 min.
Vidutinis

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 100 g
    sausainių
  • 25 g
    kapotų riešutų
  • 75 ml
    lydyto sviesto
  • 40 g
    „Dansukker“ cukraus 
  • 5 g
    „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
  • Įdarui
  • 50 ml
    tropinių vaisių sulčių
  • 100 g
    „Dansukker“ želės cukraus „Multi“
  • 100 g
    varškės
  • 300 ml
    grietinėlės
  • Papuošimui
  • 200 g
    aviečių
  • 200 ml
    vandens
  • 1 v. š.
    šviežiai spaustų citrinų sulčių
  • 100 g
    „Dansukker“ želės cukraus „Multi“
 

Pamokymas

Sausainius sutrupinkite ir sutrinkite grūstuve arba smulkintuvu. Sumaišykite produktus, skirtus pyragaičių pagrindui, ir spausdami dėkite masę į atskiras formeles. Laikykite šaldytuve, kol sustings. Puode sumaišykite grietinėlę, sultis bei želės cukrų „Multi“ ir pavirkite pusę minutės. Palikite šiek tiek atvėsti, tada įmaišykite į varškę. Įdarą tolygiai paskirstykite formelėse ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Puode sumaišykite vandenį, citrinos sultis bei želės cukrų „Multi“ ir pavirkite pusę minutės. Pastatykite į šalį, kad pravėstų. Formelėse ant įdaro sudėliokite avietes. Ant viršaus užpilkite atvėsusią želę. Laikykite šaldytuve, iki sustings. Avietes galite pakeisti braškėmis arba šilauogėmis.

 

Panašūs receptai