Burokėlių traškučiai su kreminiu ožkų sūrio padažu
Patinka
0 0


Klasifikacinės žymos

Laktozės, Lengvas, iki 20 min., Užkandžiai, Vegetariški patiekalai, Garnyrai ir padažai

Burokėlių traškučiai su kreminiu ožkų sūrio padažu

4 asmenims, -ų
Iki 20 min.
Lengvas

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 3 vnt.
    vidutinio dydžio burokėlių
  • žiupsnio druskos
  • žiupsnio pipirų
  • 3 v. š.
    minkšto ožkų pieno sūrio
  • 200 ml
    aliejaus
  • 3 v. š.
    grietinės 
  • žiupsnio jūros druskos ir smulkiųjų žolelių mišinio „Selection by RIMI“
 

Pamokymas

Švariai nuvalytus žalius burokėlius supjaustykite labai plonomis riekelėmis. Puode įkaitinkite aliejų iki 170 °C temperatūros. Pjaustytus burokėlius į aliejų dėkite dalimis ir kepkite apie 1–2 min. Kiaurasamčiu išgriebkite dailiai apskrudusius burokėlius ir berkite ant popieriniais rankšluosčiais iškloto padėklo, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius. Kol neatvėso, burokėlius pagardinkite druska ir pipirais. Pasiruoškite ir derančio kreminio padažo. Sumaišykite ožkų pieno sūrį su grietine bei žiupsniu prieskoninės druskos ir dėkite į serviravimo indą. Subtilius burokėlių traškučius merkite į kreminį padažą ir mėgaukitės!

 

Panašūs receptai