Gardėsiai su migdolais ir spanguolėmis
Patinka
0 0


Klasifikacinės žymos

Riešutų, iki 20 min., Lengvas, Užkandžiai, Desertai

Gardėsiai su migdolais ir spanguolėmis

6 asmenims, -ų
Iki 20 min.
Lengvas

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 100 g
    avižinių dribsnių
  • 20 g
    džiovintų spanguolių
  • 50 g
    kokosų drožlių
  • 80 g
    medaus
  • 20 g
    sviesto 
  • 15 g
    cukraus 
  • 200 g
    migdolų
  • 20 ml
    vandens
 

Pamokymas

Avižinius dribsnius, kokosų drožles, kapotus migdolus ir džiovintas spanguoles suberkite į keptuvę ir ant vidutinės ugnies kepkite, kol dailiai apskrus. Kitoje keptuvėje pakaitinkite medų (tik neužvirkite!), sviestą ir cukrų su vandeniu. Gautą saldų sirupą sumaišykite su apkeptais sausais produktais. Dar šiltą masę dėkite į kepimo popieriumi išklotą indą ir uždengę dar vienu kepimo popieriaus lakštu gerai suspauskite, kad tolygiai pasidengtų indo dugnas. Leiskite atvėsti ir sustingti. Vėliau aštriu peiliu supjaustykite norimo dydžio batonėliais. Skanaus!

 

Panašūs receptai