Japoniškas „Yakisoba“ su kiauliena ir daržovėmis
Patinka
2 1


Klasifikacinės žymos

Sdėtyje yra sojų, iki 20 min., Vidutinis, Pagrindiniai patiekalai, Makaronų patiekalai, Mėsos patiekalai

Japoniškas „Yakisoba“ su kiauliena ir daržovėmis

6 asmenims, -ų
Iki 20 min.
Vidutinis

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 450 g
    liesos kiaulienos išpjovos
  • 4 vnt.
    morkų
  • 500 g
    kopūsto
  • 1 vnt.
    svogūno
  • 2
    česnako skiltelių
  • 250 g
    greitai paruošiamų kvietinių makaronų su kiaušiniais
  • 2 v. š.
    tarkuoto šviežio imbiero
  • 30 g
    svogūnų laiškų
  • 100 g
    sojų pupelių daigų
  • 3 v. š.
    jūros dumblių
  • 3 v. š.
    aliejaus 
  • Padažui
  • 120 ml
    sojų padažo 
  • 3 v. š.
    ryžių acto
  • 3 v. š.
    cukraus
 

Pamokymas

Nedideliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, ryžių actą ir cukrų. Paruoškite sudedamąsias dalis. Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio norimo ilgio juostelėmis, morkas – šiaudeliais, kopūstą – plonais griežinėliais. Susmulkinkite svogūną, česnaką, sutarkuokite imbierą, smulkiai sukapokite laiškinius svogūnus. Makaronus virkite laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų. Nusausinkite ir atidėkite. Į gerai įkaitintą įprastą arba kinišką keptuvę (wok) įpilkite aliejaus. Suverskite kiaulieną ir maišydami kepkite 3–4 min. Tuomet sudėkite morkas, svogūnus, česnakus, kopūstus, imbierą ir viską gerai išmaišykite. Pakepkite 5 min. Įmeskite virtus makaronus ir supilkite sojų padažo mišinį. Sudėkite sojų daigus ir jūros dumblius. Pakepkite 2–3 min. Skanaus!

 

Panašūs receptai