Keptas „Joninių“ sūris
Patinka
0 0


Klasifikacinės žymos

Laktozės, Vidutinis, daugiau kaip 40 min., Užkandžiai

Keptas „Joninių“ sūris

4 asmenims, -ų
Daugiau kaip 40 min.
Vidutinis

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 1 vnt.
    varškės sūrio kepti
  • 200 g
    majonezo
  • 2
    skiltelių česnako
  • žiupsnio kapotų krapų
  • žiupsnio kapotų petražolių
  • 4 vnt.
    pomidorų 
  • 8
    griežinėlių šaltai rūkytos šoninės
  • žiupsnio kapotų bazilikų
 

Pamokymas

Majonezą sumaišykite su smulkintais česnakais ir kapotomis prieskoninėmis žolelėmis. Ant folijos dėkite stambiomis (2 cm) riekėmis supjaustytą sūrį. Į tarpus gausiai pilkite majonezo padažo, išdėliokite pomidorų riekeles, o ant sūrio viršaus uždėkite šoninės juosteles. Suvyniokite paruoštą sūrį į foliją ir kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje iki 20 min. arba virš žarijų apie 30 min. Skanaus!

 

Panašūs receptai