Lengvai paruošiama vištiena tortilijose
Patinka
9 2


Klasifikacinės žymos

Lengvas, iki 20 min., Pagrindiniai patiekalai, Grilio sezonui, Mėsos patiekalai

Lengvai paruošiama vištiena tortilijose

6 asmenims, -ų
Iki 20 min.
Lengvas

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 350 g
    vištienos filė
  • 3 vnt.
    paprikų (geltonos, žalios, oranžinės)
  • 1 vnt.
    aitriosios paprikos
  • 1
    pakelio tortilijų
  • 200 g
    konservuotų raudonųjų pupelių 
  • 1 vnt.
    svogūno
  • šlakelio aliejaus (kepti)
  • druskos pagal skonį
 

Pamokymas

Paruoškite produktus. Vištienos filė supjaustykite maždaug 0,5 cm storio norimo ilgio juostelėmis, svogūną suraikykite žiedeliais, paprikas supjaustykite šiaudeliais. Susmulkinkite norimą kiekį aitriosios paprikos. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir kepkite vištieną 8–10 min. Tada sumeskite svogūnus ir luktelėkite, kol jie lengvai apkeps. Sudėkite paprikų juosteles ir aitriąją papriką. Viską pakepkite dar 3–4 min. Tuomet supilkite konservuotas pupeles ir palaikykite, iki jos sušils (jei norite, galite pupelių nemaišyti į įdarą, o patiekti šalia paruoštos tortilijos). Paskaninkite druska. Štai įdaras ir paruoštas. Į kiekvienos tortilijos centrą įdėkite įdaro ir jį tolygiai paskirstykite. Susukite ritinėlį. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir apkepkite tortilijas iš abiejų pusių. Jei norite, tortilijas galite kepti ne keptuvėje, o kepsninėje ant grotelių. Skanaus!

 

Panašūs receptai