Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
Patinka
3 0


Klasifikacinės žymos

Vidutinis, daugiau kaip 40 min., Pagrindiniai patiekalai, Mėsos patiekalai

Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys

4 asmenims, -ų
Daugiau kaip 40 min.
Vidutinis

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 300 g
    jautienos nugarinės arba kumpio
  • 400 g
    konservuotų sukapotų pomidorų 
  • 1 vnt.
    svogūno
  • 1 vnt.
    kubelio daržovių sultinio 
  • 0.5 arb. š.
    maltos aitriosios paprikos
  • 2 v. š.
    „Tacosauce“ padažo
  • 400 g
    konservuotų raudonųjų pupelių 
  • 200 g
    konservuotų kukurūzų 
  • 1 vnt.
    aitriosios paprikos
  • 3 vnt.
    bulvių
  • 10 g
    šviežių petražolių
  • 1000 ml
    vandens
  • šlakelio aliejaus kepti
  • druskos pagal skonį
 

Pamokymas

Pasiruoškite produktus. Smulkiai sukapokite svogūnus ir aitriąją papriką. Jautieną supjaustykite 2 x 2 cm gabaliukais. Bulves supjaustykite 1–1,5 cm gabaliukais. Gilioje keptuvėje su dangčiu arba puode įkaitinkite 1–2 šaukštus aliejaus. Suberkite svogūnus bei aitriąją papriką. Kepkite, kol svogūnai gražiai pagels (1–2 min). Sumeskite jautieną. Kai apkeps, suberkite pupeles, kapotus pomidorus, bulves, kukurūzus, aitriosios paprikos miltelius, supilkite „Tacosauce“ padažą. Pasūdykite. Ištirpinkite vandenyje kubelį sultinio ir supilkite į troškinį. Uždenkite dangtį ir troškinkite, iki mėsa suminkštės (apie 30–40 min). Retkarčiais patikrinkite, ar netrūksta vandens. Jei trūksta – įpilkite. Prieš patiekdami apibarstykite kapotomis petražolėmis. Skanaus!

 

Panašūs receptai