
Patinka
3
0
Klasifikacinės žymos
Sudedamosios dalys
-
6tortilijų paplotėlių
-
400 gkonservuotų raudonųjų pupelių
-
2 v. š.tarkuotų morkų
-
1 vnt.svogūno
-
100 gpievagrybių
-
stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio
-
2 v. š.aliejaus
-
druskos (pagal skonį)
-
2česnako skiltelių
-
2pomidorų
-
1aitriosios paprikos
Pamokymas
Pomidorus nuplikykite, nulupkite odą ir smulkiai supjaustykite. Morkas sutarkuokite šiaudeliais, svogūnus ir pievagrybius suraikykite plonais griežinėliais, sugrūskite česnakus ir 5–10 min. pakepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sudėkite pupeles, druską, susmulkintą aitriąją papriką. Ant kiekvieno paplotėlio uždėkite po 2 valg. šaukštus įdaro, pabarstykite tarkuotu sūriu, susukite į ritinėlį ir užlenkite kraštelius. Paruoštus ritinėlius apkepkite grilyje arba sudėkite į skardą (sujungimo vieta į apačią). Trumpam įkiškite į karštą orkaitę (kol išsilydys sūris). Galima ir pagudrauti: vietoje tortilijų paplotėlių naudokite paprasčiausius lietinius blynus.
Panašūs receptai