Mėsainis su troškinta antiena ir mangų padažu
Patinka
1 0


Klasifikacinės žymos

daugiau kaip 40 min., Vidutinis, Pagrindiniai patiekalai, Mėsos patiekalai

Mėsainis su troškinta antiena ir mangų padažu

2 asmenims, -ų
Daugiau kaip 40 min.
Vidutinis

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 1 vnt.
    antienos kulšelės
  • žiupsnelio druskos
  • žiupsnelio pipirų
  • 1 v. š.
    alyvuogių aliejaus 
  • 2 vnt.
    lapų mėgstamų salotų
  • 1 vnt.
    morkos
  • 0.5
    saliero šaknies
  • skiltelės česnako
  • 15 g
    imbiero
  • žiupsnelio cukraus 
  • 0.5 vnt.
    citrinos
  • 2 vnt.
    mėsainių bandelių
  • 2 v. š.
    mangų padažo
 

Pamokymas

Gerai įkaitinkite keptuvę, dėkite anties kulšelę. Apkepkite iš abiejų pusių, pagardinkite druska, pipirais, užpilkite vandens, kad apsemtų, ir troškinkite apie 2,5 valandos. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite nuvalytas ir susmulkintas daržoves. Kai daržovės suminkštės, sudėkite sutarkuotą imbierą, pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais. Viską kelias minutes patroškinkite ant silpnos ugnies. Daržovės turi likti traškios. Į daržoves išspauskite pusę citrinos sulčių, sumaišykite. Perpjaukite bandelę pusiau. Dėkite sluoksniais paruoštus produktus, salotų lapus ir mangų padažą. Patarimas. Šiame patiekale vietoje anties kulšelės galite naudoti vegetarišką kepsnį iš sojų „Burgis“.

 

Panašūs receptai