Sojomis įdarytos saldžiosios paprikos
Patinka
0 0


Klasifikacinės žymos

Sdėtyje yra sojų, Laktozės, Vidutinis, daugiau kaip 40 min., Riešutų, Pagrindiniai patiekalai

Sojomis įdarytos saldžiosios paprikos

4 asmenims, -ų
Daugiau kaip 40 min.
Vidutinis

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 170 g
    sojų faršo
  • 4 vnt.
    didelių saldžiųjų paprikų 
  • 100 g
    svogūnų
  • 100 g
    fermentinio sūrio 
  • 3 vnt.
    pomidorų 
  • 0.5
    aitriosios paprikos
  • 100 g
    kapotų migdolų 
  • žiupsnio kumino
  • žiupsnio druskos
  • žiupsnio pipirų
  • 200 g
    grietinės 
  • 100 g
    anakardžių riešutų
  • šlakelio alyvuogių aliejaus
 

Pamokymas

Smulkiai supjaustytą svogūną porą minučių kepkite su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Į tą pačią keptuvę sudėkite sojų faršą, įpilkite 100 g vandens ir maišydami kepkite 5 min. Po to į keptuvę dėkite nuluptus ir smulkiai sukapotus pomidorus, gardinkite druska, pipirais, žiupsniu malto kumino, berkite smulkiai pjaustytą aitriąją papriką ir gerai išmaišę patroškinkite 5–10 min. Galiausiai suberkite kapotus migdolus ir kepkite, kol suminkštės. Paruoštą įdarą dėkite į perpjautas ir išskobtas saldžiąsias paprikas. Jas guldykite į aliejumi pateptą indą ir kepkite 190–200 °C įkaitintoje orkaitėje 20 min. Baigdami užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir leiskite šiam išsilydyti. Patiekite su grietinės padažu: susmulkintus ir pakepintus anakardžių riešutus sumaišykite su grietine. Skanaus!

 

Panašūs receptai