Vištiena su ryžiais
Patinka
7 3


Klasifikacinės žymos

Vidutinis, daugiau kaip 40 min., Pagrindiniai patiekalai, Mėsos patiekalai

Vištiena su ryžiais

2 asmenims, -ų
Daugiau kaip 40 min.
Vidutinis

 

Pridėti

Sudedamosios dalys

  • 400 g
    vištienos filė
  • 200 g
    ryžių
  • 1 arb. š.
    krakmolo
  • 1 vnt.
    paprikos
  • 1 vnt.
    nedidelio poro
  • mėgstamų alyvuogių papuošti
  • aliejaus kepti
  • pagal skonį druskos
  • pagal skonį pipirų
  • 1 v. š.
    „Tikka Masala“ padažo
  • 3 v. š.
    saldžiarūgščio padažo
  • 4
    skiltelių česnako
  • 50 ml
    vandens
 

Pamokymas

Pasūdytame vandenyje virkite ryžius. Kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustykite papriką, vištieną, pusžiedžiais – porus, per pusę perpjaukite česnako skilteles. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite vištieną, papriką, porus. Sumeskite česnakus. Įkrėskite dviejų rūšių padažo ir įpilkite vandens. Patroškinkite 5 min. Suberkite prieskonius ir krakmolą. Gerai išmaišykite, troškinkite dar 15 min. Lėkštės viduryje sudėkite ryžius, aplink pilkite troškinį. Patiekalą papuoškite alyvuogėmis.

 

Panašūs receptai